Bo i ett fridfullt Klippan

Den som söker efter ett lugnt och fridfullt samhälle med goda kommunikationer till omvärlden gör rätt i att söka efter lägenheter i Klippan. Heimstaden, som man kan läsa mer om här, hyr ut lägenheter som gör att du kan hitta ditt fridfulla boende.

Liv och rörelse hittar boende i Klippan i närliggande städer som Ängelholm, Helsingborg, Hässleholm och Köpenhamn, som alla går att åka till över en dag eller till och med över en kväll. Livfullhet hittas även på pappersbruket förstås, där maskinerna har arbetat regelbundet sedan 1500-talet.

Viktigt för trivseln i lägenheten

boende i KlippanAtt trivas i köket är fundamentalt för den generella trivselnivån i sin lägenhet. I detta rum tillbringar vi en stor del av vår tid, och ett kök som du trivs med att arbeta i sparar i regel mycket pengar varje månad i matkostnader. När det inte känns roligt att laga mat är det lätt att gå ut och äta, och mat på restauranger, pizzerior och gatukök är sällan lika nyttig, och än mer sällan lika billig, som när du lagar den själv.

Genom köksfönstret kan du titta ut över ett lugnt och fridfullt samhälle. I samhället bor det endast drygt 8000 personer, men det är nära till folk och rörelse för de som bor i lägenheter i Klippan. Ett Pågatåg bort, eller en kort bussfärd ifrån, ligger Ängelholm, Helsingborg och Hässleholm. Till Helsingborg är det endast 30 minuters tågfärd och från Helsingborg är det, som många säkert vet, mycket enkelt att ta sig över till Danmark med färjan till Helsingör. Kommunikationerna är förstås också mycket viktiga för att trivas i en stad, särskilt för den som pendlar dagligen.